Juni 2018 opent stadsbrouwerij De Maastrichter Maltezer (opnieuw) haar deuren. Hortend, stotend, krakend en piepend komt er binnen deze muren opnieuw iets tot leven. De roemrijke historie van brouwerij de Ridder wordt nieuw leven ingeblazen door een stel enthousiaste bierbrouwers. Dat de liefde van de Limburgse folkband Jick Munro & The Amazing Laserbeams voor het met gerst en hop gebrouwen drankje niet bewezen hoeft te worden moge duidelijk zijn. Met nummers als Drinking Song en Bourbonista wisten ze al menig publiek om te toveren in een kolkende mensenmassa, getuige hun optredens op Pinkpop, Zwarte Cross, menig Bevrijdingsfestival en de vele poppodiums en festivals die ze de afgelopen jaren doorheen het hele land aan deden. Een samenwerking lijkt dan ook niet ver weg.

Met trots kondigen we aan dat De Maastrichter Maltezer en Jick Munro & The Amazing Laserbeams de handen ineenslaan voor een bijzonder, akoestisch en intiem optreden op de avond van 18 mei bij De Maastrichter Maltezer. We gaan een stapje terug in de tijd. De tijd dat muzikanten rondom één microfoon stonden en speelden alsof hun leven ervan afhing. De jengelende banjo, de snerpende trekzak en de roerige samenzang. Dit belooft wat..

Zeven mannen oet Limburg, één microfoon, een vers gebrouwen biertje en de volle aandacht van het publiek uit het Zuiden. Ben jij erbij?

KOOP NU JE TICKETS VOOR 10,- EURO IN DE VOORVERKOOP

Er zijn voor dit optreden een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar. Koop je tickets hier.

Wees er snel bij, want OP = OP.

PS: Bij het wisselen van je ticket op de avond zelf zul je twee bieren ontvangen.

Leave a Reply